Búbos hús gazdagon

búbos hús gazdagon

Búbos hús gazdagon sonkával és főtt tojással, egy igazán laktató főétel, amiből akár húsvéti ebéd is lehet.

Hozzávalók:

  • 1 egész csirkemell (kb. 50 dkg) / vagy 4 szelet karaj
  • 4 szelet füstölt főtt tarja vagy sonka
  • 4 db főtt tojás
  • 4 evőkanál tejföl
  • 8 dkg trappista sajt
  • 4 teáskanál ecetes torma
  • bors
  • olaj

Búbos hús gazdagon elkészítése:

1 Szeleteld fel a csirkemellet, 4 szelet kell, klopfold ki kicsit, és sózd és borsozd mindkét oldalukat.

2. Melegíts egy kevés olajat egy serpenyőben, és süsd meg a csirkemell szeleteket mindkét oldalát.

3. Tedd az elősütött hús szeleteket egy tepsibe.

4. Kend meg mindegyik tetejét 1-1 teáskanál ecetes tormával.

5. Helyezz rá egy-egy szelet füstölt főtt tarját.

6. Majd jön egy-egy főtt tojás félbe vágva.

búbos hús gazdagon összeállítása

7. Tegyél mindegyikre egy evőkanál tejfölt.

8. Szórd meg a tetejüket reszelt sajttal.

9. Tedd a búbos húst a 180 fokra előmelegített sütőbe, és süsd, míg a sajt rá nem olvad, kb. 10 perc.

10. Már kész is a búbos hús gazdagon sonkával és főtt tojással!

Nézd meg ezt is: TOP 10 búbos hús recept, amit muszáj kipróbálni!

Összegzés
recipe image
Recept
Búbos hús gazdagon
Szerző
Publikálva
Előkészítési idő
Főzési idő
Teljes idő