Rántottás szendvics

rántottás szendvics

A rántottás szendvics egy finom és igazán laktató szendvics, amit reggelire és vacsorára is készíthetsz.

Rántottás szendvics hozzávalók:

  • 1 db zsemle
  • 2 db tojás
  • 2 szelet bacon
  • 1 db saláta levél
  • 2 szelet paradicsom
  • 2 teáskanál majonéz

Rántottás szendvics elkészítése:

1 A két szelet bacont vágd félbe.

2. Üsd a tojásokat egy tálba, sózd meg és egy villával habard el.

3. A zsemlét vágd félbe.

4. Tedd a bacon szeleteket egy serpenyőbe, és gyújtsd be alatta a gázt. Süsd ropogósra a bacon szeletek mindkét oldalát, vagy vedd ki a serpenyőből és tedd félre.

5. A zsemlék vágott felét tedd egy kicsit a bacon zsírjába és pirítsd meg kicsit, majd tedd őket félre.

6. Vedd alacsonyra a hőfokot a serpenyő alatt, és öntsd a habart tojást a bacon zsírjába a serpenyőbe. Amikor kicsit összeáll az alja, keverd át, és süsd meg a rántottát. Ha elkészült a rántotta, vedd le a serpenyőt a tűzhelyről.

7. Most jön a rántottás szendvics összeállítása:

  • kend meg majonézzel a zsemle vágot felét
  • tedd a zsemle aljára a bacon szeleteket
  • a baconre jön a rántotta
  • aztán a paradicsom karikák
  • utána egy saláta levél
  • végül tedd rá a rántottás szendvicsre a zsemle másik felét.

Jó étvágyat, a tojásrántottás szendvicset frissen, melegében fogyaszd!

Összegzés
recipe image
Recept
Rántottás szendvics
Szerző
Publikálva
Előkészítési idő
Főzési idő
Teljes idő
Értékelés
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)